5 sfaturi pentru a obține rapid un credit personal?

Aveți un proiect de finanțare, dar problema … timpul este limitat și trebuie să vă deblocați rapid creditul.

Cum să obțineți un împrumut sigur și rapid? Care sunt sfaturile care vă vor permite să obțineți un contract de împrumut de la bancherul dvs. cât mai curând posibil?

În acest articol, vă oferim 5 sfaturi pentru obținerea rapidă a creditului.

Utilizați un simulator de credit

Pentru a obține rapid credit, gândiți-vă la simulatoarele online.

imprumut

Acestea vă permit nu numai să economisiți timp pentru a obține împrumutul, ci doar cu câteva clicuri, primiți prin e-mail diferite propuneri de împrumut, în funcție de suma pe care doriți să o împrumutați și de durata împrumutului.

În plus, datorită simulărilor de credit online, sunteți informat despre cele mai bune rate și cele mai bune oferte de pe piață de astăzi.

Cum să aplicați online și să obțineți un credit în 24 de ore?

 1. Conectați-vă la un site de simulare a împrumutului online
 2. Completați proiectul: Vrei să împrumuți pentru bani, o mașină, o muncă?
 3. Cât vrei să împrumuți?
 4. Când vrei creditul? Imediat? În 3 luni? În 6 luni?
 5. Apoi, trebuie să completați situația dvs. personală: Data nașterii dvs. – Starea dvs. maritală – Numărul de copii care locuiesc acasă
 6. Apoi, introduceți statutul de angajat: ocupația dvs. – numele și adresa angajatorului dvs. – tipul de contract de muncă și durata angajamentului
 7. La fel soțul / soția
 8. Venitul dvs. lunar și cel al partenerului dvs. (sau soț / soție)
 9. Dacă sunteți proprietar sau chiriaș? De când?
 10. Aveți alte taxe lunare în curs? Pensie alimentară de platit? Costurile de îngrijire a copilului pentru copilul dvs.? Suma impozitelor tale? (aceste informații sunt opționale, nu trebuie să introduceți taxa dvs.) Alte plăți lunare de credit pentru consum care urmează să fie plătite în fiecare lună?
 11. Care este banca principală? De când?
 12. Apoi informații despre identitatea și cea a soțului dvs. (sau co-debitorului): numele, prenumele, orașul de naștere și adresa dvs. poștală
 13. În cele din urmă, pentru a vă finaliza cererea și pentru a obține credit în cel mai bun timp, vor fi făcute 5 propuneri de la diferite organizații financiare. Depinde de dvs. să alegeți împrumutatul și durata dorită.

Pentru a trimite o cerere pentru un împrumut personal rapid, pur și simplu verificați agențiile de credit care vă interesează.

Veți fi rechemat rapid de platforma de credit pentru a construi fișierul de împrumut.

Pregătește-ți cererea în avans

Dacă vă decideți să mergeți prin bancher pentru a accelera cererea dumneavoastră de împrumut personal, amintiți-vă să colectați toate documentele justificative înainte de a merge la o programare.

Este important să se aducă următoarele documente, precum și cele ale soțului / soției dumneavoastră :

 • Buletinul tău.
 • Ultimele tale 3 plăți de salariu
 • Ultima ta notificare fiscală.
 • Dovada reședinței mai mică de 3 luni
 • Ultimele tale 3 extrase bancare dacă ai un cont într-o bancă concurentă
 • Tabelele de amortizare dacă aveți împrumuturi în curs de desfășurare (Imobiliare și consum)
 • Dovada proiectului dumneavoastră (de exemplu, o cotație pentru achiziționarea unei mașini dacă solicitați un împrumut pentru mașină)

Prin aducerea tuturor documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de împrumut la momentul întâlnirii, acesta nu va demonstra doar seriozitatea ci și credibilitatea dumneavoastră.

În plus, abonamentul la împrumutul dvs. va merge mai repede, deoarece toate părțile din dosarul dvs. sunt adunate la prima întâlnire.

Oferă garanții solide bancherului

Pentru a vă asigura că aveți toate sansele de partea dvs. și pentru a obține credit pentru sigur, asigurați-vă bancherul cu garanții solide.

Ai ceva economii puse deoparte ? Dacă da, arătați-i documentele care dovedesc asta: extrasul de cont bancar, planul de economii de afaceri.

Ești proprietar de pământ ? Închiriezi imobile ? Dacă da, aduceți contractul de închiriere și contul în care se plătește chiria lunară.

După cum ați înțeles, prezentând garanții consilierului dumneavoastră bancar, procedura de obținere a unui împrumut este mai rapidă și mai ușoară.

Cereți un împrumut între persoane

O altă soluție pentru obținerea unui împrumut personal imediat: împrumutul între persoane fizice.

Dacă aveți familie sau prieteni, întrebați-i dacă este posibil să împrumutați banii necesari pentru finalizarea proiectului.

Care sunt avantajele împrumutului interpersonal?

 • Veți primi banii de împrumut rapid pentru că nu aveți nevoie să construiți un dosar sau să așteptați perioada de așteptare de 14 zile. Prin urmare, este un împrumut fără cont bancar.
 • Creditul dvs. este de 0%. Deci nu aveți nicio dobanda să plătiți persoanei care vă împrumută.

Sfat: înainte de a solicita un împrumut cuiva din jurul dvs., semnați o confirmare a datoriilor cu un calendar în vigoare.

Gândiți-vă la creditul de refinantare

În cele din urmă, creditul de refinantare (sau creditul de consolidare) un credit rapid 24H, deoarece la apelul simplu la bancherul dvs., vă deblocați unele sau toate de rezervele de bani.

Desigur, atunci când vă abonați la creditul de consolidare, trebuie să trimiteți documentele justificative ca la orice credit.

Dar, odată ce aceste documente sunt transmise, puteți transfera bani din contul dvs. de ” credit de consolidare” în contul dvs. bancar ori de câte ori doriți.

Timpul pentru a obține banii de împrumut este rapid, deoarece este nevoie de aproximativ o zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here