Tipuri, cerinte si sfaturi cum sa accesezi un imprumut negarantat

 

Împrumuturile personale fără garanții sunt produse foarte utile în multe ocazii; de la a face față unei situații economice neprevăzute, la finanța o reformă sau la a cumpăra o mașină.

Cunoașteți cele mai bune împrumuturi fără garanție ipotecară și comparați între ele pentru a obține produsul care se potrivește cel mai bine profilului dvs.

Ce tipuri de imprumuturi negarantate sunt?

Mulțumită companiilor fintech, companiile care utilizează noile tehnologii aplicate pentru finanțare au sporit posibilitățile de a obține împrumuturi fără a trebui să se depună o garanție sau un bun valoros ca garanție.

Varietatea de produse oferite de piața financiară a crescut considerabil în ultimii ani, prin urmare este esențial să se știe ce tipuri de împrumuturi există și pentru ce sunt.

 • Mini-împrumuturi: aceste produse ne oferă sume mici de numerar, care rareori depășesc 1.000 de euro, într-o chestiune de minute. Ele sunt perfecte pentru a rezolva o cheltuială neașteptată, cum ar fi o amendă sau avarie la domiciliu. Perioada de rambursare, în general, este de 30 de zile, în care vom fi nevoiți să rambursăm capitalul și dobânzile împrumutate. Acestea nu sunt, de obicei, împrumuturi pe comisioane, al căror preț este de aproximativ 1,1% pe zi.
 • Împrumuturi rapide: aceste credite nu necesită nici o garanție dincolo de cele personale. Viteza de procesare este similar cu cea a mini-împrumuturilor, deși am rambursa o perioadă mai lungă de timp. În general, plata în rate lunare care pot fi extinse în termeni de trei luni la patru ani, în funcție de suma pe care o solicitam. Valoarea acestor credite este mai mare decât mini-împrumut și poate ajunge la 4.000 de euro în anumite momente și prețul lor este de aproximativ 6% pe lună.
 • Împrumuturi personale: aceste produse sunt create pentru a finanța proiecte mai mari, cum ar fi achiziționarea unui vehicul, o casă de renovat sau o excursie cum ati visat mereu, deoarece acestea pot fi obținute cu sume de până la 50.000 de euro. Prețul lor este de aproximativ 8% dobanda și rambursat în întârzieri prelungite, care pot ajunge la 10 de ani în care vom fi întorși în fiecare lună din capitalul creditat și dobânzile au fost efectuate în acea lună.
  În funcție de scopul pe care vrem să-l oferim în numerar de care întrebăm, va trebui să optăm pentru un produs sau altul. În timp ce micro-creditele fără garanție ies în evidență pentru utilitatea lor pentru a rezolva situații de urgență economică (cum ar fi credite rapide), împrumuturile personale ne permit să finanțam proiecte de mari dimensiuni, astfel încât acestea, de obicei , cer mai mult calm și o perioadă mai lungă de timp.

Care sunt cerintele pentru un împrumut cu garanție personală?

Atunci când se ocupă de credite negarantate, companiile care le acordă nu ne vor cere să punem o a treia persoană ca o garanție pe care sa o puna sa plăteasca dacă noi nu o putem face.

Creditorii vor efectua doar o analiză a capacității noastre de rambursare pentru a se asigura că putem returna banii. În funcție de entitatea la care mergem și de valoarea creditului pe care îl solicităm, cerințele pot varia. Cu toate acestea, acestea sunt condițiile generale pe care toți creditorii ne vor cere să le respectăm:

 • Vârstă legală: deși unele companii ne vor cere să depășim vârsta de 21 sau 25 de ani.
 • Locuiesc permanent în Romania: deoarece produsele sunt reglementate de legislația romană și sunt supuse condițiilor pieței naționale.
 • Țineți un cont curent: în cazul în care creditorii vor intra în numerarul de credit al nostru după analizarea profilului nostru.
 • Contează pe venituri: acestea trebuie să fie suficiente, regulate și oficiale. Adică trebuie să ne permită să rambursăm creditul în mod legal și pe întreaga durată a contractului.
 • Nu aveți datorii restante: mulți creditori, în special bănci, resping clienții dacă au implicații înregistrate într-o bază de date privind delincvența.

Îndeplinind aceste cinci cerințe, putem aplica pentru oricare dintre tipurile de credite online pe care le-am menționat mai sus. Înainte de semnarea contractului, este recomandabil să efectuăm o analiză a capacității proprii de a plăti creditul, să ne dăm seama dacă ne putem permite să ne răsplătim toate tranșele de credit și să evităm căderea în neîndeplinire a obligațiilor și consecințele acesteia.

Ce documente am nevoie pentru a obține împrumuturi negarantate?

Noile tehnologii ne-au permis să eliminăm o mulțime de documente care implicau prelucrarea creditelor negarantate.

În ciuda acestui fapt, există un minim de documentație pe care va trebui să o acordăm împrumutatorilor pentru a verifica datele personale și financiare și pentru a evalua capacitatea noastră de rambursare:

Carte de identitate: pentru a ne confirma identitatea și că suntem rezidenți în Romania.
Dovada venitului: să ne documentăm capacitatea de a plăti taxe.
Declarație bancară: să analizăm capacitatea noastră de a salva și cheltuielile lunare.
Formular online: vom completa pe site-ul creditorului.

Cu aceste trei documente vom avea deja acces la credite private fără aprobare. Cu toate acestea, unele companii care acordă credite rapide ne vor permite să ignorăm furnizarea documentației cu aplicațiile de validare a identității. Aceste aplicații ne vor solicita accesul la contul nostru bancar online și vom efectua rapid toate verificările necesare. În acest fel, nu va fi necesar să furnizăm documentație și vom economisi o cantitate mare de timp în aplicație.

Pot obține credite negarantate dacă sunt în ANAF?

Da. Sunt companii care oferă credite ANAF, adică împrumuturile acordate persoanelor incluse pe o bază de date de valori implicite.

Cu toate acestea, nu toți cei cu datorii restante înregistrate într-un dosar de delincvență vor putea obține aceste împrumuturi. Pentru a fi acceptat ca client, datoria pentru care apar în aceste liste trebuie să îndeplinească următoarele două condiții:

 • Nu puteți depăși o limită: datoria nu poate depăși o sumă maximă pe care compania însăși o va stabili în conformitate cu politica sa de risc. Această limită este de obicei în jur de 200 de euro, deși există companii care ne vor accepta ca clienți, chiar dacă datorăm 500 sau 1000 de euro.
 • Nu poate avea o origine financiară: companiile care acordă împrumuturi persoanelor cu astfel de probleme, de obicei resping clienții a căror datorie provine dintr-o neplată către o societate financiară. Aceasta se referă la persoanele care nu au plătit tranșele unui credit anterior, ipoteca lor sau termenii cărților lor de credit.

Dacă datoria noastră nu depășește limitele stabilite de creditori și provine de la o companie nefinanciară, cum ar fi un furnizor de energie electrică, de energie electrică sau de pe Internet, putem obține credite fără garanții ipotecare. Toate acestea, în ciuda apariției într-un fișier de valori implicite ca ANAF.

Despre această pagină:

Care este scopul acestei pagini: conținutul acestui site este dedicat informării vizitatorului cu privire la creditele fără garanții ipotecare și fără garanții. Acesta oferă date despre diferite produse, scopul fiecăruia și detaliile prelucrării acestora.